Ons Menu

Of je nu veel trekt hebt of wat minder.. We zijn er zeker van dat je op onze menukaart iets lekkers vindt. Om thuis alvast een beetje te genieten kun je hieronder een kijkje nemen op onze kaart. Amerikaanse recepten klaargemaakt met streekproducten, lekker!

! We doen er alles aan om je een Happy Day te bezorgen. Geef je speciale wensen, allergieën of andere voorkeuren aan ons door en ons keukenteam houdt er rekening mee. !

Psst.. Kun je niet zo goed kiezen? Laat je verrassen door onze Chef! Op verzoek maakt hij een drie-, vier- of zelfs vijfgangen menu voor je klaar.

– Groep-ie Love –

Kom je met een groter gezelschap naar de Budde? Dan hebben we een speciale menukaart voor groepen groter dan 10 personen. Deze aangepaste kaart zorgt er voor dat jullie snel geholpen kunnen worden en is net zo lekker als de traditionele kaart.

Instagram

@debudde


Warning: file_get_contents(https://www.instagram.com/debuddenijverdal/?__a=1): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /home/cafebudt3/domains/debudde.nl/public_html/wp-content/themes/debudde/modditsys.php on line 70
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×